Preskoči na sadržaj

Uvjeti korištenja
Trenutno se nalazite na našoj web stranici: www.mrezakom5entnosti.eu.  Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja.

Ugostiteljska škola Opatija smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Ugostiteljska škola Opatija  smatra web stranicama i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni www.mrezakom5entnosti.eu

Ugostiteljska škola Opatija  zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice  pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni www.mrezakom5entnosti.eu je prezentacija provedbe projekta “MREŽA KOM5ENTNOSTI” i vidljivost. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ugostiteljska škola Opatija  se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje web stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Ugostiteljska škola Opatija  nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Ugostiteljska škola Opatija ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu na web stranice www.mrezakom5entnosti.eu ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

AUTORSKA PRAVA

Ugostiteljska škola Opatija  polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici www.mrezakom5entnosti.eu. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika.

Ukoliko smatrate da smo povrijedili vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Ugostiteljska škola Opatija  se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu pogrešku.