Preskoči na sadržaj

Općenite novosti

Potpisan Ugovor za usluge stručnog građevinskog nadzora, koordinatora zaštite na radu tijekom građenja i projektantskog nadzora nad izvođenjem radova adaptacije RCK i partnerskih ustanova na području PGŽ


Potpisan Ugovor za usluge stručnog građevinskog nadzora, koordinatora zaštite na radu tijekom građenja i projektantskog nadzora nad izvođenjem radova adaptacije RCK i partnerskih ustanova na području PGŽ

Dana 13. srpnja 2022. godine,u prostorijama Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Primorsko-goranskežupanije održano je potpisivanje ugovora za usluge stručnog građevinskog nadzora, koordinatora zaštite na radu tijekom građenja i projektantskog nadzora nad izvođenjem radova adaptacije objekata Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija i partnerskih ustanova na području Primorsko-goranske županije. 

 

Ugovor za stručni građevinski nadzor i koordinatora zaštite na radu s predstavnikom tvrtke Techcon plan d.o.o. potpisala je ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija Sibila Roth, dok su Ugovore sa tvrtkom Adriacon d.o.o. potpisale ravnateljica Srednje škole Ambroza Haračića iz Malog Lošinja Jelena Bralić, ravnateljica Srednje škole dr. Antuna Barca Crikvenica Ana Tomić Njegovan te u ime Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir iz Krka ravnateljica Đurđica Cvitkušić. Ugovore za projektantskog nadzora potpisale su ravnateljice prethodno navedenih škola s predstavnikom tvrtke Rinex d.o.o. 

Aktivnost se provodi u unutar projekta MREŽA KOM5ENTNOSTI,KK.09.1.3.01.0005 u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.– 2020. 

Ukupna vrijednost  navedenih ugovora iznosi oko 248.575,00kn

Izvršenje, odnosno pružanje usluge stručnog građevinskog nadzora, koordinatora zaštite na radu tijekom građenja i projektantskog nadzora pratit će početak i dinamiku izvođenja radova na adaptaciji objekata Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija i partnerskih javnih ustanova na području Primorsko-goranske županijesve do završetka ugovorenih radova. 

Ugovori su potpisani u sklopu projekta MREŽAKOM5ENTNOSTI (KK.09.1.3.01.0005) u svrhu realizacije Ugovora o javnoj nabavi radova rekonstrukcije objekta na području Primorsko-goranske županije za potrebe uspostave infrastrukture regionalnih centara kompetentnosti (RCK) u podsektoru turizma i ugostiteljstva. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 31.391.735,36 kn, dok je iznos bespovratnih sredstava 29.999.899,81 kn.

Realizacijom projekta stvorit će se prostorno - tehnički uvjeti za rad  RCK i partnerskih javnih ustanova kroz ulaganja u infrastrukturu i opremu sa svrhom poboljšanja učenja temeljenog na radu te stjecanje znanja i vještina potrebnih za tržište rada  te uspostavljanje suradnje između gospodarskog, javnog i obrazovnog sektora.