Preskoči na sadržaj

Primorsko-goranska županija

Održana međukonferencija projekta ”MREŽA KOM5ENTNOSTI”


Održana međukonferencija projekta ”MREŽA KOM5ENTNOSTI”

Međukonferencija projekta „MREŽA KOM5ENTNOSTI“ održana je 25. listopada 2022. godine u Karlovcu u prostorima Javne ustanove Aquatika-Slatkovodni akvarij. Međukjonferenciju je otvorio župan Primorsko-goranske županije, Zlatko Komadina, zajedno sa županicom Karlovačke županije, Martinom Furdek Hajdin.

Sudionike konferencije uvodno su pozdravili i Edita Stlin, pročelnica Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje PGŽ, Sibila Roth, ravnateljica Ugostiteljske škole Opatija te Vladimir Kramarić, načelnik Sektora za pripremu i provedbu projekata u području jačanja gospodarstva i konkurentnosti te društvene infrastrukture, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Nakon uvodnih govora slijedile su prezentacije ravnatelja Regionalne razvojne agencije Prigode Vedrana Kružića koji je održao izlaganje o važnosti sektora turizma i ugostiteljstva kako za razvoj Primorsko-goranske županije tako i cijele RH, dok je sam projekt predstavio voditelj projekta Tomislav Kandžija, voditelj odsjeka za pripremu i provedbu EU projekta Regionalne razvojne agencije Prigoda.

Svojim prisustvom međukonferenciju su uveličali i državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije Spomenka Đurić, ravnateljica Uprave za odgoj i obrazovanje u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac, ravnatelj Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije Vilko Klasan, ravnatelji škola partnera u projektu, brojni suradnici na projektu te drugi gosti.

Nakon održane konferencije sudionici su obišli radove na rekonstrukciji zgrade Oružane.